site logo

Zeljko Raznatovic

Posted by Hitesh Patel in mp3 category

  • space icon
  • space icon
Në programin e këtij muaji: ne do të eksplorojmë arsyet se pse paraushtarakët e udhëhequr nga famëkeqi Zeljko Raznatoviç nga Serbia, i njohur si Arkan, nuk u burgosën kurrë për krimet që kreu njësia e tij.
Ne gjithashtu pyesim se pse se pse luftëtarët serbë të Bosnjës të dyshuar se rrëmbyen 20 paragjerë nga një tren në Stërpci dhe i vranë ata janë arrestuar vetëm 21 vjet më vonë.
Dhe në Kroaci ne ekzaminojmë problemin e vetëvrasjes mes veteranëve të luftës –
poster of Zeljko Raznatovic song

Found! 68 mp3 files zeljko raznatovic mp3, Tap to [Download] zeljko raznatovic.mp3 for free.

Song Name listen DLlink
(1). call_22-23-57_OUT_070012525.wav Size: 4.75 MB • Bitrate: 128kbps • Length: 05:10 min listen download
(2). Size: 6.0 MB • Bitrate: 320kbps listen download
(3). Programit Radiofonik "Rrugët e Drejtësisë " 33 Size: 9.33 MB • Bitrate: 128kbps • Length: 10:09 min listen download
(4). Top Balkan Mix Za Zurke 2013 [Club & Party Mix] Dj Marcus Size: 20.99 MB • Bitrate: 128kbps • Length: 22:50 min listen download
Mp3s provided by asdpoker.com